Cabin Attendant

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at levere First Class service og give vores passagerer en enestående oplevelse? Er du dedikeret, selvstændig og fleksibel, og vil du være med til at gøre en forskel over for vores kunder? Synes du, at et 8.00 til 16.00 job er for kedeligt og vil du ud at opleve verden? Så er det dig vi søger, som vores nye cabin attendant til SUN-AIR.

Som cabin attendant hos SUN-AIR er du med til at levere Nordens bedste service i luften, og du er en del af den høje sikkerhed om bord. Vi flyver primært med forretningsfolk på vores ruter/charter, og vi ønsker at give alle vores kunder en personlig og nærværende service.  

Personprofil:

Som cabin attendant er du SUN-AIRs ansigt udadtil, og derfor stiller vi store krav til dig. Som eneste besætningsmedlem i kabinen har du ansvaret for passagerernes sikkerhed og komfort, og du skal derfor være i stand til at håndtere pressede situationer.   

Du kan lide at yde en god og personlig service, og du har fokus på passagerernes ønsker og behov, så de får en positiv og uforglemmelig oplevelse om bord på SUN-AIRs fly. Du er indstillet på at arbejde på alle tider af døgnet, ofte under tidspres.

Du er serviceminded og har erfaring med service og direkte kundekontakt, er præsentabel, ansvarsbevidst, loyal og positiv over for forandringer i hverdagen - også når vi har travlt. Erfaring som cabin attendant er ikke et krav, men en fordel.

Herudover er der de almindelige krav, som du skal opfylde.

  • Alment godt helbred fysisk såvel som psykisk, så lovpligtig flyvemedicinsk helbredsgodkendelse kan opnås
  • Højde max. 180 cm
  • Tale både dansk og engelsk på højt niveau
  • Gyldigt EU-pas
  • Svømmefærdighed min. 200 meter
  • Kunne sikkerhedsgodkendes, hvilket bl.a. betyder, at du skal kunne fremvise en ren straffeattest.
  • Din bopæl må højst ligge en times kørsel fra vores base i Billund.

Hos SUN-AIR bliver du en del af en virksomhed med fokus på kvalitet, kommunikation og et godt arbejdsmiljø.

Hvad kan SUN-AIR tilbyde dig?

Vi sørger for din uddannelse, som foregår på vores hovedkvarter i Billund, hvor vi byder på frokost i vores fantastiske kantine på kursusdage.

Uddannelsen er gratis og varer 5 uger og består af tre ugers teoretisk undervisning og ca. to ugers praktisk træning. Uddannelsen afsluttes med en prøve, som du skal bestå, for at vi kan tilbyde dig ansættelse. Uddannelsen giver dig kompetencer inden for bl.a. safety træning, teknisk flykundskab, førstehjælp, samarbejde og service.

Vi tilbyder dig desuden en spændende hverdag og et uformelt fællesskab med et fantastisk sammenhold, hvor humor, smil, ros og respekt er nøglepunkter.   

Vi kan desuden tilbyde gode kolleger og et dynamisk arbejdsmiljø samt pension, sundhedsforsikring og ansættelse i henhold til overenskomst.

Der er mulighed for fuldtids- eller deltidsansættelse.

Er jobbet som cabin attendant hos SUN-AIR lige noget for dig, så skynd dig at sende os din ansøgning. Ansøg hurtigst muligt, da vi rekrutterer løbende.  

Hvis vi finder din ansøgning interessant, vil du blive inviteret til samtale den 11. eller 12. juli 2023 på vores hovedkontor i Billund. Cabin Crew uddannelsen starter i begyndelsen af september 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Pedersen på +45 60 400 761.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejle Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SUN-AIR OF SCANDINAVIA A/S, Cumulusvej, 7190 Billund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://job.sunair.dk/HRMEasy_recruitment_sunair.nsf/job/F4902A2A59482AFEC12589DB0048AEF1

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5860605

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet